Produse investitionale

FIA HERALD

FIA HERALD face parte din categoria Alte Organisme de PlasamentColectiv (A.O.P.C.) cu politica de investitii diversificata care atrage in mod public resurse financiare. Obiectivul urmarit de Fond este obtinerea acestor randamente superioare printr-o politica activa investitionala tintind in principal pietele financiare din Romania si in special piata reglementata de valori mobiliare.

FIA HERALD a fost inregistrat prin Avizul nr. 26/14.07.2011 si înregistrat cu nr. CSC08FIIR/400025 in Registrul C.N.V.M. Depozitarul fondului este BRD - Groupe Societe Generale S.A.

Cui se adreseaza fondul?

Fondul se adreseaza persoanelor fizice si juridice care sunt dispuse să işi asume un risc ridicat al investiției, specific investitiilor in piata bursiera.

Costuri:

  • Comision de cumparare: 0,75%
  • Comision de rascumparare: 0
  • Comision administrare fond: maxim 0.4% pe luna si minim 0.1% pe luna din media activelor nete in administrare - acest comision este inclus in valoarea unitatii de fond.

Perioada recomandata de investitii:

Se recomanda investitorilor plasarea resurselor financiare minim 60 luni.
Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Documentele Fondului saucontactati-ne la nr. de telefon (+4) 021 361 78 21.

ACHIZITIE (Adeziune)

Pentru a deveni investitor va rugam sa completati Formularul de subscriere la sediul social al SAI Atlas Asset Management SA din Bucuresti.

Investitorii pot subscrie pentru un numar intreg sau fractionat de unitati de fond, prima subscriere fiind de minim 2 unitati de fond.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi documentele fondului sau sa ne contactati la nr. de telefon (+4) 021 361 78 21.

Atentie! Unitatile de fond  sunt oferite spre spre subscriere din activele Fondului in data de 15, precum si in ultima zi a fiecarei luni. In cazul in care datele stabilite pentru  subscriere sunt zile nelucratoare, unitatile de fond vor fi oferite spre subscriere in ziua lucratoare imediat urmatoare la valoarea unitatii de fond din ziua lucratoare respectiva.

VANZARE (Rascumparare)

Rascumpararea unitatilor de fond se face pe baza Formularului de rascumparare  pe care trebuie sa il depuneti personal la sediul nostru din Bucuresti.

Pretul de rascumparare se calculeaza pe baza activelor din data inregistratii Formularului de rascumparare, mai multe detalii despre rascumpararea unitatilor de fond  se gasesc in Prospectul de emisiune al fondului la sectiunea „Rascumpararea unitatilor de fond”

Daca aveti intrebari referitoare la rascumpararea unitatilor de fond,  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon +021.361.78. 21 sau sa ne transmiteti un e-mail pe adresa contact@atlas-am.ro

Atentie! Unitatile de fond sunt rascumparabile din activele Fondului in data de 15, precum si in ultima zi a fiecarei luni. In cazul in care datele stabilite pentru rascumparare sunt zile nelucratoare, unitatile de fond vor fi oferite spre rascumparare in ziua lucratoare imediat urmatoare la valoarea unitatii de fond din ziua lucratoare respectiva.

Alege perioada:
VUAN:

VUANVAN


+4 0213 617 821
+4 0213 617 822