Produse investitionale

FIA MICHELANGELO

FIA MICHELANGELO face parte din categoria Alte Organisme de Plasament Colectiv (A.O.P.C.)/Fonduri de Investitii Alternative (F.I.A) cu politica de investitii diversificata care atrage in mod public resurse financiare. Obiectivul urmarit de Fond este obtinerea unor randamente superioare printr-o politica activa investitionala tintind in principal pietele financiare din Romania si in special piata reglementata de valori mobiliare.

FIA MICHELANGELO a fost autorizat prin Avizul A.S.F nr. 224/3.07.2015 si inregistrat cu nr. CSC08FIIRS/400041 in Registrul A.S.F. Depozitarul Fondului este Banca Comerciala Romana S.A.

Cui se adreseaza Fondul?

Fondul se adreseaza persoanelor fizice si juridice care sunt dispuse sa isi asume un risc ridicat al investitiei, specific investitiilor in piata bursiera.

Costuri:

  • Comision de cumparare: minim 0,10%, valoarea maxima a comisionului de subscriere poate fi de maxim 3% din suma depusa de investitor;
  • Comision de rascumparare: 0%
  • Comision administrare fond: maxim 0,4% pe luna si minim 0,1% pe luna din media activelor nete in administrare - acest comision este inclus in valoarea unitatii de fond;

Perioada recomandata de investitii:

Se recomanda investitorilor plasarea resurselor financiare minim 60 luni.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Documentele Fondului sau contactati-ne la nr. de telefon +40.213.617.821.

ACHIZITIE (Adeziune)
Pentru a deveni investitor va rugam sa completati Formularul de subscriere la sediul social al SAI Atlas Asset Management SA din Bucuresti.
Investitorii pot subscrie pentru un numar intreg sau fractionat de unitati de fond, prima subscriere fiind de minim 2 unitati de fond. Fondul este denominat in RON.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi documentele Fondului sau sa ne contactati la nr. de telefon (+4) 021 361 78 21.

Atentie! Unitatile de fond  sunt oferite spre spre subscriere in data de 15, precum si in ultima zi a fiecarei luni. In cazul in care datele stabilite pentru subscriere sunt zile nelucratoare, unitatile de fond vor fi oferite spre subscriere in ziua lucratoare imediat urmatoare la valoarea unitatii de fond din ziua lucratoare respectiva.

VANZARE (Rascumparare)
Rascumpararea unitatilor de fond se face pe baza Formularului de rascumparare care se depune personal la sediul nostru din Bucuresti.
Pretul de rascumparare se calculeaza pe baza activelor din data inregistratii Formularului de rascumparare, mai multe detalii despre rascumpararea unitatilor de fond se gasesc in Prospectul Fondului la sectiunea „Procedura rascumpararii si platii unitatilor de Fond”

Daca aveti intrebari referitoare la rascumpararea unitatilor de fond,  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon +021.361.78. 21 sau sa ne transmiteti un e-mail pe adresa contact@atlas-am.ro.

Atentie! Unitatile de fond sunt rascumparabile in ultima zi a fiecarei luni. In cazul in care data stabilita pentru rascumparare e zi nelucratoare, unitatile de fond vor fi oferite spre rascumparare in ziua lucratoare imediat urmatoare la valoarea unitatii de fond din ziua lucratoare respectiva.

Alege perioada:
VUAN:

VUANVAN


+4 0213 617 821
+4 0213 617 822