Produse investitionale

FII DCP INVESTITII

FII DCP INVESTITII face parte din categoria Alte Organisme de Plasament Colectiv (A.O.P.C.) cu politica de investitii permisiva care atrage in mod public resurse financiare. Obiectivul urmarit de Fond este obtinerea acestor randamente superioare printr-o politica activa investitionala tintind pietele financiare nationale si internationale.

FII DCP INVESTITII a fost inregistrat prin Avizul nr. 41/13.11.2012 si înregistrat cu nr. CSC08FIIR/400030 in Registrul A.S.F. Depozitarul fondului este BRD - Groupe Societe Generale S.A.

Cui se adreseaza fondul?

Fondul se adreseaza persoanelor fizice si juridice care urmaresc obtinerea unor randamente superioare dobanzilor bancare si care sunt dispuse sa isi asume un risc ridicat al investitiei.

Costuri:

  • Comision de cumparare: 0,11%
  • Comision de rascumparare: 0
  • Comision administrare fond: maxim 0.2% pe luna si minim 0.02% pe luna pe luna din media activelor nete in administrare - acest comision este inclus in valoarea unitatii de fond.

Perioada recomandata de investitii:

Se recomanda investitorilor plasarea resurselor financiare minim 24 luni.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Documentele Fondului sau contactati-ne la nr. de telefon  (+4) 021 361 78 21.

ACHIZITIE (Adeziune)

ACHIZITIE (Adeziune)

Pentru a deveni investitor va rugam sa completati Formularul de subscriere la sediul social al SAI Atlas Asset Management SA din Bucuresti. Investitorii pot subscrie pentru un numar intreg sau fractionat de unitati de fond, subscrierea initiala fiind de minim o unitate de fond.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi documentele fondului sau sa ne contactati la nr. de telefon   (+4) 021 361 78 21

Atentie! Unitatile de fond  sunt oferite spre spre subscriere in data de 15, precum si in ultima zi a fiecarei luni. In cazul in care datele stabilite pentru  subscriere sunt zile nelucratoare, unitatile de fond vor fi oferite spre subscriere in ziua lucratoare imediat urmatoare la valoarea unitatii de fond din ziua lucratoare respectiva.

VANZARE (Rascumparare)

Rascumpararea unitatilor de fond se face pe baza Formularului de rascumparare  pe care trebuie sa il depuneti personal la sediul nostru din Bucuresti.

Pretul de rascumparare se calculeaza pe baza activelor din data inregistratii Formularului de rascumparare, mai multe detalii despre rascumpararea unitatilor de fond  se gasesc in Prospectul de emisiune al fondului la sectiunea „Rascumpararea unitatilor de fond” .


Daca aveti intrebari referitoare la rascumpararea unitatilor de fond,  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon +021.361.78. 21 sau sa ne transmiteti un e-mail pe adresa contact@atlas-am.ro.

 

 

Alege perioada:
VUAN:

VUANVAN


+4 0213 617 821
+4 0213 617 822