Vreau să fiu contactat!

Informatii necesare pentru inregistrare: Nume si E-mail sau Telefon.

Reguli si proceduri privind conflictele de interese

Politica SAI Atlas Asset Management SA (“SAI Atlas AM”) privind Conflictele de Interese stabilește modul în care SAI Atlas AM identifică, previne și gestionează conflictele de interese in administrarea organismelor de plasament colectiv si a fondurilor de investitii alternative cat si in cadrul activitatii SAI Atlas AM.

In calitate de administrator de fonduri de investitii, ne putem confrunta cu conflicte de interese potențiale și reale. Luam toate masurile rezonabile pentru a preveni prejudicierea intereselor clientilor nostri de catre aceste conflicte de interese si in acest sens menținem si aplicam masuri organizatorice și administrative eficiente. Politica interna detaliaza potențialele conflicte de interese care pot aparea in activitatea noastra, precum și procedurile si masurile implementate pentru identificarea, prevenirea și gestionarea acestor conflicte de interese. Potentialele conflicte de interese sunt depistate, gestionate, monitorizate in cadrul Societatii. Va stam la dispozitie pentru orice fel de informatii.

 


Informatii detaliate privind reguilie si procedurile interne in materie de conflicte de interese din cadrul SAI Atlas AM pot fi vizualizate accesand acest link.

+4 0213 617 821
+4 0213 617 822