Cum rascumpar?

Rascumpararea uitatilor de fond se face pe baza formularului de rascumparare care se depune personal la sediul nostru din Bucuresti, sector 1, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 7A, etaj 6,birou 1.

Pretul de rascumparare se calculeaza pe baza activelor din data inregistrarii formularului de rascumparare, mai multe detalii despre rascumpararea unitatilor de fond gasiti in Prospectele de emisiune sectiunea „Rascumpararea unitatilor de fond".

Daca aveti intrebari referitoare la rascumpararea unitatilor de fond va rugam sa ne contactati la numerele de telefon +40 213.617.821 sau sa ne transmiti un e-mail pe adresa contact@atlas-am.ro.

ATENTIE!
Unitatile de fond ale FDI AUDAS PISCATOR, FDI PISCATOR EQUITY PLUS si FDI MONOLITH se pot rascumpara in zilele lucratoare.

Unitatile de fond ale FIA HERMES, FIA HERALD si FIA DCP Investitii sunt oferite spre rascumparare in data de 15, precum si in ultima zi a fiecarei luni. In cazul in care datele stabilite sunt zile nelucratoare, unitatile de fond vor fi oferite spre rascumparare in ziua lucratoare imediat urmatoare la valoarea unitatii de fond din ziua lucratoare respectiva.

Unitatile de fond pentru FIA Michelangelo sunt oferite spre rascumparare in ultima zi a lunii. In cazul in care ultima zi a lunii este zi nelucratoare, unitatile vor fi oferite spre subscriere in ziua lucratoare imediata la valoarea unitatii de fond din ziua lucratoare respectiva.

+4 0213 617 821
+4 0213 617 822