Vreau să fiu contactat!

Informatii necesare pentru inregistrare: Nume si E-mail sau Telefon.

Cum Investesc?

Pentru a deveni investitor in fondurile administrate de noi este necesar sa cititi Prospectele de emisiune si sa completati Formularele de subscriere aferente fondului in care doriti sa investiti. Veniti la sediul nostru din Bucuresti, sector 1, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 7A, etaj 6, birou 1, pentru a depune cererea de subscriere si a afla mai multe detalii despre noi si fondurile pe care le administram.

Este important sa precizam ca veti deveni investitor in momentul creditarii contului fondului in care ati hotarat sa investiti iar pretul de cumparare al unitatilor subscrise se calculeaza a doua zi creditarii contului pe baza activelor din ziua in care s-a facut creditarea contului. Pentru a afla mai detalii despre subscrierea si emiterea unitatilor de fond va rugam sa cititi in Prospectele de emisiune sectiunea „Emiterea unitatilor de fond”.
Daca aveti intrebari referitor la subscriere va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40 213.617.821 sau sa ne transmiteti un e-mail pe adresa contact@atlas-am.ro.


ATENTIE!
Unitatile de fond ale FDI AUDAS PISCATOR, FDI PISCATOR EQUITY PLUS si FDI MONOLITH se pot subscrie in zilele lucratoare.
Unitatile de fond ale FIA HERMES, FIA HERALD, FIA DCP Investitii si FIA MICHELANGELO sunt oferite spre subscriere in data de 15, precum si in ultima zi a fiecarei luni. In cazul in care datele stabilite sunt zile nelucratoare, unitatile de fond vor fi oferite spre subscriere in ziua lucratoare imediat urmatoare, la valoarea unitatii de fond din ziua lucratoare respectiva.

+4 0213 617 821
+4 0213 617 822