Produse investitionale

FDI AUDAS PISCATOR

FDI Audas Piscator urmareste obtinerea unor randamente superioare dobanzilor bancare si care sunt dispuse sa isi asume un risc ridicat al investitiei. Fondul va investi in mod activ pe un spectru larg de intrumente financiare, urmand a folosi inclusiv instrumente financiare derivate.

FDI Audas Piscator fost autorizat prin Decizia nr. 1205/04.08.2009 si inregistrat cu nr. CSC06FDIR/400060 in Registrul A.S.F. Depozitarul fondului este BRD - Groupe Societe Generale S.A

Cui se adreseaza fondul?

Fondul se adreseaza persoanelor fizice si juridice care sunt dispuse să işi asume un risc ridicat al investiției, specific investitiilor in piata bursiera.

Costuri:

  • Comision de cumparare: 0%
  • Comision de rascumparare: 0%
  • Comision administrare fond: maxim 0,5% pe luna si minim 0,1% pe luna din media activelor nete in administrare - acest comision este inclus in valoarea unitatii de fond

Perioada recomandata de investitii:

Se recomanda investitorilor plasarea resurselor financiare minim 24 luni.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Documentele Fondului sau contactati-ne la nr. de telefon +40.213.617.821.

ACHIZITIE (Adeziune)

Pentru a deveni investitor va rugam sa completati Formularul de subscriere la sediul social al SAI Atlas Asset Management SA din Bucuresti, sector 1, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 7A, etaj 2.

Suma minima ce poate fi investita in FDI Audas Piscator este de 5.000 EUR. Se pot subscrie si fractiuni de unitati de fond dupa ce s-a subscris suma minima initiala de 5.000 EUR.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi documentele fondului sau sa ne contactati la nr. de telefon +40 213.617.821.

VANZARE (Rascumparare)

Rascumpararea unitatilor de fond se face pe baza Formularului de rascumparare pe care trebuie sa il depuneti personal la sediul nostru din Bucuresti, sector 1,Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 7A, etaj 2.

Pretul de rascumparare se calculeaza pe baza activelor din data inregistratii Formularului de rascumparare, mai multe detalii despre rascumpararea unitatilor de fond se gasesc in Prospectul de emisiune al fondului la sectiunea „Rascumpararea unitatilor de fond”

Daca aveti intrebari referitoare la rascumpararea unitatilor de fond,  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon +40.213.617.821 sau sa ne transmiteti un e-mail pe adresa contact@atlas-am.ro

Alege perioada:
VUAN:

VUANVAN


+4 0213 617 821
+4 0213 617 822