Produse investitionale

FDI MONOLITH

FDI Monolith urmareste plasarea in conditii optime de diversificare a resurselor atrase, in instrumente de piata monetara si depozite bancare la cele mai importante banci locale, in obligatiuni de stat si municipale, dar si in obligatiuni sau alte instrumente cu venit fix ale unor emitenti corporativi cu grad de risc redus.

FDI Monolith a fost autorizat prin Decizia nr. 55/19.01.2012 si inregistrat cu nr. CSC06FDIR/400077 in Registrul A.S.F.. Depozitarul fondului este BRD - Groupe Societe Generale S.A

Cui se adreseaza fondul?

Fondul se adreseaza persoanelor fizice si juridice care sunt dispuse sa isi asume un risc scazut al investitiei prin plasarea resurselor financiare preponderent intr-un mix de instrumente ale pietei monetare (certificate de depozit, certificate de trezorerie, alte instrumente financiare cu scadente reziduale mai mici de 1 an), in instrumente cu venit fix (titluri de stat, obligatiuni corporative, municipale si altele).

Costuri:

  • Comision de cumparare: 0%
  • Comision de rascumparare: 0%
  • Comision administrare fond: maxim 0,1% pe luna si minim 0,02% pe luna aplicat la media activelor nete ale fondului - acest comision este inclus in valoarea unitatii de fond

Perioada recomandata de investitii

Se recomanda investitorilor plasarea resurselor financiare minim 24 luni.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Documentele Fondului sau contactati-ne la nr. de telefon (+4)021 361 78 21.

ACHIZITIE (Adeziune)

Pentru a deveni investitor va rugam sa completati Formularul de subscriere la sediul social al SAI Atlas Asset Management SA din Bucuresti, sector 1, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 7A, etaj 2.

Suma minima ce poate fi investita in FDI Monolith este de 5.000 EUR. Se pot subscrie si fractiuni de unitati de fond dupa ce s-a subscris suma minima initiala de 5.000 EUR.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi documentele fondului sau sa ne contactati la nr. de telefon   (+4) 021 361 78 21

VANZARE (Rascumparare)

Rascumpararea unitatilor de fond se face pe baza Formularului de rascumparare  pe care trebuie sa il depuneti personal la sediul nostru din Bucuresti, sector 1, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 7A, etaj 2.

Pretul de rascumparare se calculeaza pe baza activelor din data inregistratii Formularului de rascumparare, mai multe detalii despre rascumpararea unitatilor de fond  se gasesc in Prospectul de emisiune al fondului la sectiunea „Rascumpararea unitatilor de fond” .

Daca aveti intrebari referitoare la rascumpararea unitatilor de fond,  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon +021.361.78. 21 sau sa ne transmiteti un e-mail pe adresa contact@atlas-am.ro

Alege perioada:
VUAN:

VUANVAN


+4 0213 617 821
+4 0213 617 822