Produse investitionale

FDI PISCATOR EQUITY PLUS

FDI Piscator Equity Plus este un fond cu o politica de investitii preponderenta in actiuni cu un grad de risc mediu. Obiectivul FDI Piscator Equity Plus este de a investi in actiuni tranzactionate in cadrul Bursei de Valori Bucuresti precum si pe alte piete reglementate din Romania.

FDI Piscator Equity Plus fost autorizat prin Decizia nr. 466/18.05.2011 si inregistrat cu nr. CSS06FDIR/400071 in Registrul A.S.F. Depozitarul fondului este BRD - Groupe Societe Generale S.A

Cui se adreseaza fondul?

Fondul se adreseaza persoanelor fizice si juridice care sunt dispuse să işi asume un risc mediu al investiției, specific investitiilor in piata bursiera.

Costuri:

  • Comision de cumparare: 0%
  • Comision de rascumparare: 0%

Se recomanda investitorilor plasarea resurselor financiare minim 24 luni.

Perioada recomandata de investitii:

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Documentele Fondului sau contactati-ne la nr. de telefon +40.213.617.821.

ACHIZITIE (Adeziune)

Pentru a deveni investitor va rugam sa completati formularul de subscriere la sediul social al SAI Atlas Asset Management SA din Bucuresti, sector 1, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 7A, etaj 2.

Suma minima ce poate fi investita in FDI Piscator Equity Plus este de 5.000 RON. Se pot subscrie si fractiuni de unitati de fond dupa ce s-a subscris suma minima initiala de 5.000 RON.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Documentele Fondului sau sa ne contactati la nr. de telefon   +40.213.617.821.

VANZARE (Rascumparare)

Rascumpararea unitatilor de fond se face pe baza Formularului de rascumparare  pe care trebuie sa il depuneti personal la sediul nostru din Bucuresti, sector 1, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 7A, etaj 2.

Pretul de rascumparare se calculeaza pe baza activelor din data inregistrarii formularului de rascumparare, mai multe detalii despre rascumpararea unitatilor de fond  se gasesc in Prospectul de emisiune al Fondului la sectiunea „Rascumpararea unitatilor de fond”.

Daca aveti intrebari referitoare la rascumpararea unitatilor de fond,  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon +021.361.78. 21 sau sa ne transmiteti un e-mail pe adresa contact@atlas-am.ro

Alege perioada:
VUAN:

VUANVAN


+4 0213 617 821
+4 0213 617 822